Vad tycker just du?

Som rubriken, vad tycker just du om djurplågeri?
 
Är det okej att låta djur sitta i trånga burär? Är det okej att låta djur gå utan mat och vatten? Är det rätt att låta djuren bli misshandlade, kämpa sig till döds eller bli hånade av oss människor?
 
Jag vill att du som läser detta tar dig en riktig funderare, du skall tänka vad just du tänker om det här. Om det är rätt/fel med de frågor jag just nämnt.
 
Jag själv tycker det inte alls är okej med någon av dessa frågor! 1:exemplet : att låta djur sitta i trånga burar, de kan inte röra sig och måste ex. få sin egen avföring på sig själv. Det är ju sjukt äckligt! De kan kanske inte stå, inte sitta och tvingas kanske bara att kunna ligga ner. Det är säkert jättejobbigt!
 
Det är inte heller rätt att låta djur gå utan mat och vatten, hur skulle det själv kännas om du var utan mat eller vatten? Djuren skulle bli undernärda, få vattenbrist och slutligen dö. Att plågas ihjäl så sakta är fasen inte okej!
 
3:frågan. Det är inte alls rätt att låta djuren bli misshandlade/slagna för att de kanske är mindre än du! Tänk att få en spark i magen gång på gång. Eller att piskad varje minut för att du skall jobba hårdare? Usch!
 
4: frågan. Jag tycker inte heller att det är okej att låta djur kämpa sig till döds. De kämpar för att vi människor skall få det bra, även fast de gör det utan vila. Vi tvingar dem att arbeta tills de stupar i vissa länder/tillfällen. Ge dem en belöning istället för mer slag.
 
5:frågan. Som allt jag sagt tidigare! Det är INTE okej att låta djur fara illa pga. att vi skall skratta.
Ett exempel är björnhets- Där de binder fast en björn i en påle, drar ut tänderna och klorna. Låter den sedan sitta ett antal dagar utan mat och vatten. Därefter skickar vi aggresiva hundar att slåss emot björnen. Björnen har ju inte längre några krafter eller vapen att ta till. Den dör pga. att vi tycker det är roligt?
 
EN FET DISS TILL DJURPLÅGERI!
 
 
 
 
Nu, tänk över frågorna!
 
Kolla in denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=RjQLDPWrw0s
 
Testar också att lägga till videoklippen här:
 
 
 
 
.. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0