IVÄG

Hej, idag skall man iväg till Furillen. Där skall man hälsa må morfars syster, och också bada! Sedan skall man väl hem och packa. För i morgon åker jag till Kalmar!!!!!!!!!

♥♥♥


DETLAJERAT INLÄGG :D

Ja, nu skall jag bestämt berätta om veckan med Sandra Hallberg!

Det började i måndags, då vi träffades för första gången på riktigt. Hon var helt fantastiskt snäll och söt! (Om ni undrar så är sandra min mammas kusin.. Sandra och jag kallar oss A-kusiner. Det blev lättare.., jag och Sandra möttes på Gunlis begravning. Men sedan blev vi vänner på riktigt.!) Vi badade på Melonen, sjöng våran sång och gjorde en massa skoj.
Jag sov över där med! Vi badade dagen efter, sjöng och hade superkul!

På torsdagen möttes vi upp på stan. Vi och min gammelfaster samt hennes man, åkte lite varstans och gjorde ärenden typ. Sedan badade vi på Melonen, och på kvällen åkte vi med Sussies (gammelfaster) hund Shaggy för att bada i Tofta gropen! Vi blev dragna av den svarte hunden ut och in från det grunda till det djupa. Sedan kastade vi också frisbiee och en massa sånt. På kvällen hade vi skitskoj! Åt en massa gott fast det inte var helg :) Men det är ju sommarlov! Vid 3-tiden så kom min morbror Ted hem.
Då vaknade vi och kunde seriöst inte somna om! Så vi var vakna i stort sett hela natten. Men vid niotiden somnade Sandra, jag somnade klockan 10. Jag vaknade 11 och väckte Sandra. Sedan så badade vi på Melonen. Och efter det åkte vi in på stan med Sussie! Vi gick på Fornsalen, och et var skitskoj och intressant! Efter det så ösregnade det ju, så vi hade en show för Sussie och hennes man Per. Sedan åt vi på Byssan eller vad det nu heter, pizzastället som ligger vid Gråbo. Där mötte jag bästaste Helina!♥

Sedan så bar det av hemåt.

Orkar inte skriva mer!

BYE!


Haj due :D

Hej, nu har jag slappat en stund. Är ganska trött, för jag har varit ute och cyklat och uträttat lite ärenden. Sedan har jag vart på Ica maxi och Sko Kanonen, där har jag köpt ett par nya sommarskor. Kuuul!

BYE!


Vet inte... -.-"

Vet inte om jag skall åka med morfar och dem.. är skittrött ännu. Glömde att säga att igår slog jag i min tå.. den blev blå och röd! Hade skittont! Har ännu ont, den är ännu stor, blå och röd! :'(


jAG SKALL LETA EFTER SLADDEN TILL KAMERAN NU!!!

Letar nu efter usb-sladden till datorn. Den är ju gone :O

Hoppas att jag finner den.. då kommer det upp  nya bilder -.-"

TRÖÖÖT!

Som nämnt ovan... fett trött! :'(

Sandra Hallberg!♥

Om en timme eller något skall man sova med Sandra Hallberg igen!♥♥

Kom precis hem från en dag i Åminne med morfar, Carina och Jim! Vi badade och en massa! Men idag var det skitväder så vi åkte hem tidigt.

I morrn skall jag och Sandri$h på Kneippbyn! KUUUL! Vi skall bada och stoja! Idag skall vi troligen också på Melonen.

MORFAR

Hej, igår kom morfar hit!
I måndags träffade vi jag då  Sandra! Vi hade skitkul! När vi skulle bada, så hade vi hela Melonen för oss själva! Vi badade innan lunchen.. sedan åt vi ju. Efter det så skulle vi bada igen. Vi badade en stund. Och sedan började det spöregna! Så handdukarna blev blöta! Och vi hade lånat min A-kusin Tilions boll, och den var försvunnen. Vi letade på poolområdet men fann ingen. Efter det så badade vi igen! Och sedan åkte vi och hälsade på Gunlis! Hon har det jättefint där! Sedan var det bestämt att jag skulle sova där!
Vi somnade runt 00:00.. och vaknade åtta. Sedan badade vi, spelade innebandy och sånt.
Sedan kom morfar... och idag skall vi åka till Åminne camping och övernatta! Skoj!

BYE!

Kameran medföljer.. vi får se om jag kan ladda upp bilder..


Omg!

Tjaba! Idag har man tillbringat dagen ihop med ena bästisen Sandra! Vi badade på Melonen.. i totalt 5 timmar!  Men när det började att spöregna så var vi tvungna att springa tillbaka hem, men en halvtimma senare badade vi igen!
Någonstans där emellan så var vi uppe vid gammelmormors grav och lade på en blombukett och en sten!♥
Nu skall vi snart äta. Jag skall nu sova här! :D
I morrn skall vi bada mer och träna lite på våra låtar som vi planerat att sjunga.
Sedan mot kvällen i morrn kommer morfar! Och vi skall till Åminne camping och övernatta där till torsdag kväll! På fredagen skall man vara med Sandra igen och sova över!!! Efter det skall jag till Kalmar! Och hon tillbaks till Surahammar :'( Men vi planerar att träffas på sportloven och det där!
Kramar!

Haj duE!

Hej! Kom nyss hem efter en dag hos farmor!

Nu är det ändrade planer angående sommarhästar!
De skall inte stå i det riktiga stallet med boxarna längre! Eftersom vi troligen skall hyra två shettisar eller russ.. boxdörrarna och fönstrarna är för höga.. så hästarna kan inte titta ut.

Nu har jag beslutat att de skall stå i där man hade lamm förut. Dem "boxarna" ser precis ut som riktiga boxar! Dem är stora och rymliga! Enda skillnaden är att det är som små gropar i väggarna på boxarna.. där hällde man i mat förut.. men det skall bli vattenho istället!
Idag sopade jag i stallgången och på sidorna av boxarna.. det finns totalt 3 stycken då.. vilket gör att om Amanda skall komma med en eller två hästar, så kan de stå där!
Det är precis lagom stort för 2 ponnyer att vara på! Skitbra blev det! Inte alls lika mycket jobb som det hade krävts i det riktiga stallet! Då det är fullt till bredden med bråte..

Sen pysslade jag med mina pojkar!♥

Och så plockade vi också blåbär och fikade sedan hos min faster! Kul, kul!

I morgon skall man träffa Sandra! Kuul!

BYE!

DUSCHA

TJo! Nu skall man strax duscha..stinker rök!
Sedan skall jag köra DS och sedan lägga mig tror jag


BYE

LÄNGTAR!

I morrn kommer Sandra! Längtar dit!!!! Vi skall vara på måndag och tisdag förmodligen! Och bada skall vi på Melonen! Sussie.. min gammelmoster som Sandra bor hos.. bor mittemot badet!'
I morrn skall man till farmor troligen! Kul!
Hälsa ¨på Zackii och Pepzii!

Och idag har man varit och hälsat på styvkusinerna uppe i Hemse, fett skoj!

På måndag kväll så kommer en bildbomb på mig och Sandri$h! Så håll utkik!

I helgen som kommer skall vi sova över.. fredag-lördag eller kanske söndag? Man vet aldrig med oss inte :D

Idag har man också bränt hallon och vedbitar.. eller jag har inte hjälpt till så mycket.. skånkat på en skottkärra bara i stort sett.. haha :)

Ikväll skall jag väl fortsätta och köra Nintendo DS som jag gjort nu.. väldigt mycket!
Geek!

På måndag åker jag till Kalmar!!! JIPPIE!

Efter det måste man vara med Amanda.. hoppas jag!

Har skitont i mitt vänstra knä! Det bultar till varje gång jag tar ett steg!

Min arm gör inte alls så ont längre! Bättre o bättre för varje dag som går!

BYE!


BLÄÄÄ

Mår lika dåligt idag. Men hoppas ändå att jag kan åka till farmor imorgon. Vi får se. Tror inte att jag har feber längre..!
Vaknade 08;:30 idag.. ganska lagom tid att gå upp. Igår blixtrade det så inuti *PIIP* rakt över oss! Det var mindre än en sekund i mellan blixten och åskan. Dessutom så blixtrade det varje sekund. Vi alla var uppe tills 00:00 eftersom strömmen kom och gick. Ingen ville sova då. Men jag somnade efter tolv iallafall. Jim sover än.. han satt väl uppe längre än vi andra. Katterna var superskraja! STackars dem :S

BYE


NAJ!

Mår kasst idag! Har feber och ont i halsen!
Har slappat mig igenom dan.. nu börjar också huvudvärken bli värre!
Hoppas att det är borta tills imorgon...

MAYBE SJUK :S

Hej.. mår inte toppenbra idag. Men filmen var asbra! Men lite läskig :S Skall äta frukost och sedan lägga mig och glo på tv och så idag. Det blir jordgubb/banan smoothie och en macka till frukosten. Jim har varit uppe nonstop inatt..

BYE


GRATTIS MINA ÄLSKLINGAR!

Grattis ZANGA! På 2 årsdagen! Min lilla Zangis blir bara större o större!

Grattis älskade ZIRI på 1 årsdagen i efterskott! Du fyllde år i måndags!

GRATTIS MIN LILLA SYSTER EMMA PÅ 2:års dagen!

ÄLSKAR ER ALLA!

Nu skall man på bio med pappa om en stund.. efter det upp till Emmas grav och sjunga och lite!

BYE!


TERRA NOVA!♥

Hej! Idag skall man till terra nova! Skall dyka som aldrig förr :) Nu kan jag simma ganska länge utan att armen börjar värka... mer än 50m iallafall! Det är inte så att jag inte kan simma.. men armen gör ont efter ett tag. Jag skall också simma länge, länge under vattnet, helt o hållet! Och sen skall jag också på bio med världens bästa pappa! I ♥ u!

I måndags tog jag av gipset! Men efter det så åkte jag och Hanna på kneipbbyn! Vi åkte först av allt en linbana, sedan "uppskjutet". JÄTTE LÄSKIGT! Haha, nej då! Efter det åkte vi fyren! Den roligaste saken på Kneippbyn :D
Vi firade oss högst upp och åkte sedan ner.. om och om igen!
Sen åkte vi också Masken, Pippihuset, Höghöjdsbana, Hopptorn, vilket gjorde ONT! Sedan gick vi in på Vattenland! Där så doppade vi oss först och åkte sedan några blå banor som vi tävlade emot varann í. Efter det väntade några andra banor, efter ett tag åkte vi den roligaste! Shark River! Fy f*n vad kul den var! Vi kunde åka båda två i en åttformad luftsak.. och när det blev mörkt så skrek vi olika saker.. det ekade hela tiden! Den åkte vi väl minst 30-40 ggr! Dem enda vi inte åkte var.. Half Pipe, Bullet och Skruven.

Efter det flummade vi väl mest. Men det regnade när vi badade.. men vad gjorde det :) Berättar mer sen!


GIPSET ÄR AV!!!

Skriver mer om kvällen sedan! BYE

TINGSTÄDE!

Hej, idag har man varit med mamma o badat i Tingstäde! Härligt! Men det var lite kallt så vi var där i ca 2,5h. I morrn skall vi eventuellt dit också.. om det inte regnar eller så. Jim lär nog inte vakna förräns eftermiddagen har sin början, han sover över med kompis här.. och de kommer förmodligen vara uppe hela natten o "lana".
På måndag skall man ta av gipset! JIPPIE! Efter det blir det att sova över med Hanna! Sedan skall man på kneippbyn på måndagen eller tisdagen :) Kul, kul! :D


Hellu!

Ja, nu har man ätit en supergod soppa då! :)♥ Innan dess har man snackat med Sandra Hallberg!♥
Nu skall jag gå ut en stund i "stormen" här då.. Det får bli en promenad eller något i den stilen, inget väder att sitta ute o bara njuta precis. Undrar hur mycket det blåser?

HAHAHAHAHAHAHA

Kolla in videoklippen! Dem sjunger FETT bra :) HAHAHA, lyssna :)¨


Tjobre!

Hej! Nu skall man inte göra mycket! Fixar o trixar litet! BYE

Hej!

Nu kokar man soppa med mamma :D
BYE

Grattis!♥

Grattis på din födelsedag Tinne! Nu e du fjortis.. hur känns de ;)
Idag har man varit hos farmor! Zackii o Peppii pojkarna mådde bra♥ När man skulle bada i gropen, där går kalvar.. Och när man skulle bada kom dem emot en. Farmor blev troligen rädd, men vi båda försökte att få bort dem.. men de kom bara närmare o närmare. Så det blev ett 5:minuters dopp för mig då.

I morgon skall man hem till mamma o fixa litet o säga hej. Tja.. BYe!

I ♥ u- S.H o A.S


Är jag god eller ond XD


Fjortis bild XD. Jag gör peace tecken och inte .... You

NORMAL↑

SUR:↑

GLADXD↑


Good night ♥

Godnatt!

Tja, godnatt då bloggen! I morgon skall jag till farmor, Zack o Pepzii! Bilder kommer inte upp tyvärr :/
Jaja, men nu skall jag fixa litet o sedan lägga mig! Godnatt igen ♥

Jaow, vad gör man nuu?

Är väldigt upptagen nu dem tre/fyra följande helgerna!

☻På lördag-tisdag kommer bästaste Hanna

☻På lördagen efter den veckan kommer Sandra Hallberg!♥ (i två veckor!)

☻ Efter det skall jag till Kalmar!♥

☻ Någonstans där imellan måste man hälsa på Nikki Björklund o Amanda Söderström!

Bilder på mig.. kan ju inte ta på mycket annat :P


Fjortiz bild >.<

Vad gör jaag? ☻

Mitt "fina" gips o jag :/

Försöker ha ett leende på läpparna :D

Wait for it! Nu kommer den bästa bilden :D♥

Nu ser jag normal ut *Puuh*

BYE







FILMEN!


´
Här kommer filmen :D Den är inte jätte bra! Observera det!

EN VECKA KVAR! TAGGA, TAGGA O ÅTER TAGGA!

Som rubriken ovan, nu är det en vecka kvar med gipssaken! TJOOHO! Gud va kul det kommer bli o slippa den! Tja, hejdå!
Filmen kommer upp sedan! Den är 5:20 minuter än så länge >.<

WOW :S

Hej, går inte att ladda upp videon just nu. Men den kanske kommer upp senare. Måste bara säga att den är jävligt konstig. Här kommer en kort recension om den: Stackars lilla Sten har inga vänner, hans förra vänner har gått bort. Han har inga släktingar, han är lite ur balans i huvudet med. Sten som är en Sten beslutar sig tillslut efter ha blivit nobbad av Musse o Långben, att hitta en vän av pinnar. Längre än så har jag inte kommit! (den är wierd >.<)
//
Haha, lite bilder med i detta inlägg ;)


Haha, vem är det? ♥


Mörk, suddig bild från nyss..


Bjuder på den ;)


Den med :)

Har ingen kamera elr mobil. Då mobilen är död föralltid och laddaren till kameran är väck. Skall leta efter den om jag åker hem till mamma någon gång nu i veckan!

På lördag kommer Hanna ♥ Och den 23: juli kommer Sandra Hallberg!♥

oRKAR inte!

Orkar inte skriva mer idag.

Godnatt!

I morrn går bussen hem 10:30, så man går upp halvnio för att göra en klok film. (Jag kommer inte att vara med!)
Skall lägga mig alldeles strax så att man är pigg till i morgon!♥☻
Tja, skall ordna med en design som troligen kommer upp någon gång i helgen :)
Pussar!

Ja, pappa¨.....

Är hos pappa nu :) Vi har ätit spenatsoppa :D GOOOOOTT! I morrn tar jag bussen hem vid 10:30. Har planerat inför hur sommaren skall bli när jag får av gipset typ hela dagen :) BYE!

Hej ♥

Hejsan allihopa! Idag har man vaknat lite efter nio. Det var skönt att få sova ut, och så är man ensam hemma :) Skönt det! Ziri har allvarligt dampryck, hoppar och välter ner allt!
bye

Helt fucking slut!

Allting virrar framför ögonen, jag är helt slut.

DETLAJERAT INLÄGG :/

Hejsan, idag har man städat rummet, vart ute o gått samt badat i min nya pool. Zangis o Ziri har latat sig, men nu har de dampryck så inuti *PIIP*. Nu sitter man o dricker en banan/choklad smoothie till mellanmål. Idag är det 25° i poolen :). I morrn skall man ordna litet, samt en överraskning till mamma:D Skall städa klart det sista och sedan har jag tänkt att spela WOW med brorsan, haha :) Jag gör inte mycket, springer omkring o leker kurragömma, flyger och dödar allt o alla :) Så, jag är inte så duktig på det, men vad gör det? Likaså med GTA san Andreas, då byter jag till Ninja Mode och halshugger alla! Vad håller jag på med om somrarna? Här har ni svaret ;)
Skall börja smått med en ny header hit, den kommer väl upp så småningom.
På onsdag har jag eventuellt tänkt att åka med pappa ut, måste hämta lite grejer.. Mitt busskort är ännu kvar där sen ridolyckan.

Gud vad jag längtar till nästa sommar! Den skall bli den bästa sommaren i mitt liv!!!!
En lång sommar med ponnyer ♥☻
BYE


Zangiss!♥

Då är man uttråkad då, vad skall man göra i sommar? Har ingen aning mer än att jag skall åka till morfar, samt att träffa Sandra.H. Vad finns det mer att göra, bada skall jag ju självklart göra!
BYE

Kan inte!!!!!!!

Kan inte lägga upp bilder! Mobilen är kass, kameran finner jag inte laddaren till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag skall man städa rummet o bara slappa. Det är 24 grader i poolen ungefär, BYE


TINGSTÄDE ♥

Hej, idag har man vart med mamma o badat i Tingstäde ♥ Bror var för lat för att orka med..
Det är skönt att man kan bada vid en alldeles "egen" brygga. Då Jims pappa bor några meter ifrån träsket så äger han två privata bryggor, så vi får bada där när vi vill. Nu är det bara 2 veckor kvar till gipset skall av!
Det var minst 23° grader i vattnet!
BYE


Hellu

Hej, har vart på Cirkus med bästaste Tinne Nyström♥ Sedan var där, Jim, Rasmus, Mimmi, Maria, Michelle o mamma;) ♥
BYE


RSS 2.0